ISY Map Server brukerveiledning

Shift og Ctrl

Dette gjelder i SVG-Visning:

Trykk og hold Shift-tasten nede. Legg merke til at pekeren endrer seg. Mens du fremdeles holder Shift nede, klikk og dra for å definere det området du vil forstørre. Slipp musknappen og Shift. Kartet navigerer så til det nye utsnittet.

Hvis du ønsker å panne kartet, hold ned Ctrl-tasten. Pekeren endrer symbol og du kan klikke og dra for å bevege kartet.

Mushjul

Du kan zoom'e inn og ut i kartet med hjulet på musa. Dette gjelder også kun i SVG-Visning (og kun i enkelte nettlesere).

Til toppen av siden Valid XHTML 1.0!